Britney Spears zegt dagelijks stapels met filmscripts binnen te krijgen die over haar leven gaan. De 39-jarige zangeres zegt niet te weten wat ze daarmee aan moet en vindt dat zij de hoofdrol in haar eigen leven moet vertolken. Dit liet ze weten via Instagram.

Met een aangezet Brits accent zegt Britney: "Het is heel vreemd om scripts binnen te krijgen die helemaal niet waar zijn. Daarbij ben ik pas 39 jaar, ik ben niet dood of zo. Madonna heeft me verteld dat zij ook continu scripts over haar leven krijgt, terwijl ze nog maar 60 jaar is. Wat denken die mensen nou? Dit is toch raar of niet soms?".

Fans zijn het met de zangeres eens. "Eens temeer klopt Hollywood op de deur om geld aan je te verdienen, terwijl het curatorschap nog niet eens officieel voorbij is. Die mensen moeten zich de ogen uit hun kop schamen om je scripts te sturen over jouw leven, waarvan ze werkelijk geen weet hebben. Blijf maar heel ver uit de buurt van dit soort lui en als je er ooit aan toe bent moet je gewoon zelf een interview geven en de echte waarheid vertellen."