Zo snel als ze na de geboorte van hun zoon uit elkaar gingen, hebben Aaron Carter en zijn verloofde Melanie Martin het ook weer goedgemaakt. De voormalig kindster laat aan TMZ weten dat het stel een nieuwe start als gezin maakt.

Carter vertelt ook dat de kinderbescherming bij hem en Martin langs is geweest maar dat de toezichthouders daarbij hebben geconcludeerd dat er geen onveilige situatie was. Volgers op social media hadden volgens TMZ een melding gemaakt omdat op foto's en video's te zien was dat zoon Prince in het bed van Aaron lag in plaats van in een wieg.

Martin en Carter werden op 22 november ouders van Prince. Een week later verbraken ze hun relatie. Carter verklaarde toen dat zijn familie, met wie hij al jaren in de clinch ligt, de oorzaak van de breuk was. Martin had volgens hem stiekem contact met zijn tweelingzus Angel en andere familieleden en daar was hij niet blij mee. "Melanie heeft de hele tijd tegen me gelogen. Ze communiceerde met mijn tweelingzus en de familieleden die me in de gevangenis probeerden te stoppen."

De jongere broer van Backstreet Boy Nick Carter kampt naar eigen zeggen met schizofrenie en wordt door meerdere familieleden beschuldigd van bedreiging. Zo bepaalde een rechter eerder dat hij om die reden uit de buurt van Nick en zijn gezin moet blijven.