Een 20-jarige fan van Pearl Jam heeft vrijdagavond tijdens het slotnummer van hun concert in het Amerikaanse Oakland de drumpartij voor zijn rekening genomen. Josh Arroyo viel zonder moeite in voor drummer Matt Cameron, die vanwege een positieve coronatest niet bij het optreden aanwezig was.

Op een video die op YouTube is geplaatst is te zien hoe frontman Eddie Vedder fan Arroyo aankondigt, waarna de hele band hem helpt plaats te nemen achter het drumstel. De fan heeft vervolgens het hele nummer Yellow Ledbetter meegespeeld. In de commentaren onder de video valt te lezen dat Vedder vlak daarvoor een oproepje deed of er nog drummers in de zaal waren. Arroyo werd vervolgens uitgekozen omdat hij een T-shirt droeg waarop alle voormalige drummers van Pearl Jam stonden opgesomd.

Vanwege de afwezigheid van Cameron namen gedurende het concert ook andere muzikanten de honneurs achter de drums waar. Onder anderen Josh Klinghoffer, voorheen gitarist van de Red Hot Chili Peppers, drumde mee met de grootste hits van de band.