Amanda Bynes ontkent met klem dat zij de vrouw is van wie er momenteel een naaktfoto rond gaat op Twitter. De 36-jarige actrice zegt tegen TMZ dat zij de vrouw op de foto niet is. Ook stelt ze dat zij het account dat de foto de wereld in stuurde en haar naam gebruikt, niet in beheer heeft.

Op de foto is de achterkant een vrouw te zien die in een badkuip zit. Omdat de vrouw net als Bynes roze haar heeft én omdat het account haar naam gebruikt, werd aangenomen dat zij het is. Volgens haar advocaat is dat niet het geval. Het juridisch team van de Easy A-actrice zou Twitter er zelfs al jaren van proberen te overtuigen om het account te verwijderen. Vooralsnog zonder succes.

Bynes, die op 10-jarige leeftijd doorbrak dankzij de Nickelodeonserie All That, kwam op 27-jarige leeftijd onder curatele van haar moeder omdat het mentaal niet goed met haar ging. Ze kampte met verslavingen en zou onder meer brand hebben gesticht op de oprit van een oudere vrouw. Onlangs werd de curatele opgeheven en gaat het beter met haar.